Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е

...
Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е
Коментари Харесай

Борисов алармира: Купуват се депутати да се спънат в прага на НС

Бившият министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов е засегнат още веднъж от " най-мащабното пазаруване на гласове ", което се организира в Народното събрание.

На конференция в централата на партията, Борисов уточни, че с изключение на пари за отцепници, се оферират и колосални суми депутатите да не влязат на гласоподаване - да се спънат, да паднат или да си ожули носа. Така са се вкопчили във властта, че не виждат какво се случва към тях, добави той.

Един народен представител има тежест към 10 000 гласа. Купуват по 10 000 лв. дневно, на час, по жилища, по лаборатории и става пред очите на умните и красивите, посочи водачът на ГЕРБ. Той има информация за пазаруване на гласове на депутати, в това число и с биткойни.

В момента обаче Борисов чува заклинания и пазаруване на гласове. Ще съберат 121 депутати, само че на кои правила - на инфлацията ли, да ни спрат от Европа парите ли, на правилото горивото да отиде на 4 лв., на правилото да се купува безценен самун, изреди Борисов.

" Хванали са се в столовете там и няма изплъзване ", посочи някогашният министър председател.

По въпроса дали ГЕРБ би могла да се коалира с Политическа партия, Борисов отсече: " Аз диван нямам, само че в случай че му харесва, ще купим едно диванче тука, ще седим двамата с него (с Кирил Петков - б.р.) и ще гледаме другите какво вършат. "

Станало по този начин, че никой не желае водачите към този момент, и Кирил Петков не го желаят, уточни Борисов. По думите му омертата на същинската мафия лъсва сега.

С 6 месеца до 9 месеца - орел, рак и щука. Те нямат стратегия, по какъв начин ръководят без стратегия, запита Борисов.

Иначе по думите на водача на ГЕРБ по значимите тематики, като актуализацията на бюджета, опозицията свършила работата на кабинета в оставка. Борисов е засегнат, че настоящето държавно управление и служебните държавни управления провалили Плана за възобновяване и резистентност. " Парите отиват в 6 други стопански системи... Губят се милиард от несръчност, безнаказаност... Продължаваме да губим и готовите пари, които с помощта на европейската взаимност имахме ", разкритикува Борисов държавното управление в оставка за това, че Европейска комисия ще ни ореже част от средствата от Плана.

Той дефинира протичащото се като " злополука ".

Надуха ни главата за обществената си политика, продължи да подлага на критика Борисов и добави, че 25-те стотинки отстъпка за горивото са насмешка. Разкритикува и " правосъдната им промяна ", която се свела до такава степен да сложат Бойко Рашков отпред на КПКОНПИ - " тоест, собствен човек. "

На България ѝ би трябвало такова единение, с цел да не загуби повече пари, настоя Борисов.

По отношение на съветските дипломати и тяхното изпъждане, Борисов подсети, че ГЕРБ подкрепили кабинета за експулсирането. " По време на ръководството на Българска социалистическа партия бяха изгонени дипломати и може би ще затворят и посолството, само че това не им пречи. Ние на 100% ги подкрепихме, само че ми е забавно по какъв начин Нинова като обикаля структурите си какво им приказва на тях, а като вървят по Бузлуджа ще бъдат по-внимателни в изрече си. Борисов обаче е засегнат още веднъж от безпринципността и цитира съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов, който съобщи сутринта в телевизионно присъединяване, че Българска социалистическа партия не пречи на депутинизацията. Де и за тях да приказват както приказват за мен, засегнат е Борисов, който сподели, че е слушал по един съветски канал коментар за себе си като за най-върлия путинофил в България.

По отношение на тематиката за Северна Македония, Борисов предизвести, че в случай че не трансформират манталитета си, в случай че продължат да ни назовават фашисти и да палят български монументи, има способи Северна Македония да бъде спирана за Европейски Съюз.

Борисов не пропусна да се похвали с успеха на кметските избори в Нова Загора. Резултатът е предстоящ, удовлетворен е Борисов и както на предходни избори сподели графики с резултатите. Той акцентира, че ГЕРБ е победила и с машини и при извънреден полицейски тормоз

Дончев предизвести за злополука в Плана за възобновяване

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев също се включи за малко в брифинга на водача си, с цел да предизвести за предизвестена злополука в Националния проект за възобновяване и резистентност. Той е сигурен, че ще се учи от студентите и откривателите в УАСГ какво се случва като цяла година пътната мрежа в страната не се поддържа.

Дончев изясни, че в случай че през днешния ден едно министерство разгласи скица за безплатно финансиране по националния проект, би трябвало да показа условия. Евентуално обаче в края на годината би трябвало да се сключат контракти и да стартират заплащанията.

Щетите от това държавно управление ще продължат една година след неговото рухване, уточни някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР