Огромен топлинен купол“ с ширина около 800 мили ще направи

...
Огромен топлинен купол“ с ширина около 800 мили ще направи
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Великобритания ще бъде „по-горещо от Турция“ с „топлинен купол“ от 800 мили, който ще удари през полусрочния период

Огромен „ топлинен купол “ с широчина към 800 благи ще направи Обединеното кралство по-горещ от Турция идната седмица с планувани върхови върхове от 25C по време на ваканциите.

Веселото време наподобява ще освежи празничния понеделник на 27 май, до момента в който нацията продължава да се любува на най-горещия си май от 160 година години. Но Англия първо ще бъде подложена на няколко дни гръмотевични стихии, пороен дъжд и даже малко градушка.

Проливни дъждове, започващи от вторник, може да причинят наводнения, до момента в който пориви от 50 благи в час се чака да обиден източните елементи на страната в средата на седмицата, оповестява Daily Star. Жълто метеорологично предизвестие за гръмотевични стихии от Met Office е в действие за елементи от Северна Ирландия в понеделник и вторник.

Предупреждението гласи: „ По време на следобеда в елементи от Северна Ирландия ще се развият разпръснати проливни дъждове и гръмотевични стихии, преди постепенно да изчезнат довечера. Много места наподобява вероят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР