Тъй като напоследък слънцето грее в Обединеното кралство, много от

...
Тъй като напоследък слънцето грее в Обединеното кралство, много от
Коментари Харесай

„Най-добрият“ метод за плевене на градинарите за блокова настилка помага на природата да ги „убие“ вместо вас

Тъй като в последно време слънцето грее в Обединеното кралство, доста от нас ще прекарват повече време в градините си – и започваме да ги освежаваме или преобразяваме.

Засаждането на нови растения и декорирането на нашите зелени площи е занимателно, само че всички хора със зелени пръсти знаят какъв брой мъчително може да бъде оправянето с досадните бурени. Грозните шубраци могат да се разпространят бързо, разрушавайки прелестната хармония на нашите открити площи и отнемайки вода и хранителни субстанции от нашите растения.

Плевелите наподобяват грозни на всички места, само че могат да бъдат необикновен проблем, когато изникнат сред плочките във вашия двор. За благополучие, един градинар е измислил елементарен метод да ги прогони - с предмет, който евентуално към този момент имате вкъщи.

Любител на градинари, който е най-известен като @im_no_gardner в TikTok, споделя най-хубавите си препоръки и хакове за фенове градинари, които желаят съществени препоръки. Наскоро той приказва за това по какъв начин да улесните плевенето на тухлени, чакълени и к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР