Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв експерт Ралф

...
Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв експерт Ралф
Коментари Харесай

Шумахер: В Мерцедес откриха причините за проблемите им

Бившият водач във Формула 1 и сегашен тв специалист Ралф Шумахер е убеден, че в Мерцедес са намерили верния път за развиването на проблематичния автомобил W14 и бившите 
международни първенци още веднъж ще побеждават.

В Барселона Мерцедес употребява новата версия на W14 – въздушни кутии и нов под, на процедура с съвсем напълно нова аеродинамична идея, а водачите на отбора се качиха на подиума дружно с Макс Верстапен.
„ Освен тези промени, би трябвало да отбележим връщането към предходните хрумвания на Мерцедес при оформлението на предната част – изясни Ралф Шумахер. – Тези промени бяха налице и в Монако, само че там е невероятно да се ревизира дали те работят дейно. Най-важното обаче е, че в отбора откриха аргументите за проблемите им. ”

Според Ралф, сега, в който в Мерцедес стартират да развиват новата си идея, W14 ще мине още по-напред и Люис Хамилтън и Джордж Ръсел ще могат да печелят надпревари. Шумахер е на мнение, че в Барселона Мерцедес показва, че е изпреварил Астън Мартин – главно поради неналичието на опит у английския отбор и неналичието на построена инфраструктура.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР