Бившият пилот във Формула 1 Дейвид Култард също се изказа

...
Бившият пилот във Формула 1 Дейвид Култард също се изказа
Коментари Харесай

Култард обясни за какво не му пука на Макс

Бившият водач във Формула 1 Дейвид Култард също се изрече по отношение на международния първенец Макс Верстапен и превъзходството му през този сезон, който му донесе втора поредна международна купа. Пилотът на Ред Бул завоюва рекордните 15 победи тази година, общо има 35 извоювани надпревари от 163 старта.

“Ерата на Верстапен във Формула 1 може да завърши още след две международни трофеи - изясни шотландецът. - Но това няма да стане по негова виновност, той е брилянтен водач, само че би трябвало да има автомобил, с който да се бори за международната купа. Но никой не знае това авансово. Защото Люис можеше да има 9 международни трофеи, а не 7. Люис доста по-често караше мощен автомобил спрямо Фернандо Алфонсо, който остана с две международни трофеи. Фернандо трябваше да вземе повече от тези две трофеи, само че това по този начин и не стана. ”

Култард беше безапелационен, че Верстапен към този момент си е заслужил мястото измежду най-големите звезди в историята на Формула 1, макар че има единствено две трофеи.
 Верстапен похвали Гасли на разлъка Верстапен похвали Гасли на разлъка
“Досега нито един от съотборниците на Макс не е съумял да се пребори с него. Макс е звяр на пистата, машина за победи, на който въобще не му пука какво приказват другите за него. Той е просто необикновен ”, съобщи Култард.
 Видеото, което демонстрира пътешествието на Дейвид Култард в Пловдив е към този момент тук Видеото, което демонстрира пътешествието на Дейвид Култард в Пловдив е към този момент тук
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР