Бившият наставник на Левски и ЦСКА Георги Василев коментира трудната

...
Бившият наставник на Левски и ЦСКА Георги Василев коментира трудната
Коментари Харесай

Гочето: Левски най-малко се нуждае от фалит

Бившият ментор на Левски и ЦСКА Георги Василев разяснява сложната обстановка, в която е изпаднал „ синия” клуб. В последните дни интензивно се тиражират информациите, че текат последни договаряния за контролния пакет акции с огромен английски предприемач, само че все още към момента няма нищо съответно.

„ Като информация, която всеки следи, не бих се наел да върша генерални заключения. Живея с вярата, че ще се получи нещо положително за Левски. Най-добре Наско Сираков знае в каква обстановка се намират договарянията, до каква степен са стигнали и какъв ще бъде крайният резултат. Не имам вяра,че ще се подходи непрофесионално и да се навлезе във води, в които не би се чувствал добре клубът. Надявам се, че Левски ще влезе в оня коловоз, който ще ги води на мястото, което им е редно. Не го искам и дай боже да не се стига до банкрут. Никой няма интерес от такава поличба. Левски минимум се нуждае от това. Не бих се заел да върша дълбоки разбори какво ще стане, в случай че се случи това или друго”, показа той в изявление за предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„ Определено наличието на Наско Сираков е решаващо. Кризата, в която изпадна Левски след отдръпването на спонсора и финансовите проблеми, влизането на Наско беше сериозен лост в очакванията на хората, за бъдещето на Левски. Мисля, че се оправя добре. Наско си знае работата и мисля, че той ще стигне до позитивен резултат”, продължи Василев.

Треньорските рокади и смени не бих се заел да върша. Мъри (бел.ред – Станимир Стоилов) има място постоянно в Левски, много дълго време се разяснява отсъствието му. Той е зажаднял за футбол, комфортен е моментът за него. Съвсем обикновено е неговото влизане в кожата на Левски, ентусиастите чакат от него коренна смяна. Промяната ще се случи, това е 100% несъмнено. На Левски му следва още дълъг път на преход. Запазвайки ореола на този клуб, рано или късно и това ще стане”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР