Бившият нападател Саша Антунович е новият спортен директор на Царско

...
Бившият нападател Саша Антунович е новият спортен директор на Царско
Коментари Харесай

Саша Антунович е новият спортен директор на Царско село

Бившият нападател Саша Антунович е новият състезателен шеф на Царско село, оповестиха от клуба. Сърбинът отдавна е покрай клуба и осведомен с ситуацията в тима.

Саша Антунович ще оказва помощ за развиването на Царско село и ще е зает с подбора и привличането на футболисти, както и генерално за прехвърлянията в представителния тим. Той ще има ангажимент да следи развиването на играчите както в България, по този начин и в чужбина.

Кой е Саша Антунович?

Той е роден през 1974 година в Прищина, през 2002 година идва в Спартак Варна и се трансформира във водещ голмайстор. Най-дългият интервал във футболната му кариера в България е сред 2004 и 2009 година, когато е част от Локомотив София. Тогава изиграва 78 мача и вкарва 30 гола. С негови два гола Локомотив София става първият български тим, който побеждава във Франция, откакто записа триумф с 2:1 над Рен. Също по този начин той бе част и от поредицата от 8 следващи мача без загуба в Европа за Локомотив.

Още след края на футболната си кариера Антунович демонстрира, че има взор върху футболистите и оказва помощ за някои входящи и изходящи прехвърляния в България.

„ Това е огромна чест и наслаждение, че господин Стойне Манолов, президентът Иво Андреевски и Любослав Пенев ми гласоподаваха доверие за тази виновна работа. Заедно с тях сме към този момент повече от година, само че в този момент работата ми се официализира. Убеден съм, че хубавите моменти за Царско село занапред предстоят. Ще дам всичко от себе си този тим да продължи възходящата линия, която е поел. Смея да настоявам, че имаме едни от най-хубавите условия за работа в България. Сигурен съм, че ще продължим ползотворната работа всички дружно “, сподели след назначението си Антунович.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР