Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е готов за нова

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е готов за нова
Коментари Харесай

Арсен Венгер се готви за нова роля във футбола

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер е подготвен за нова роля във футбола, само че призна за първи път, че може би няма да бъде още веднъж треньор.

Специалистът постави завършек на 22-годишната си кариера след сезон 2017/18 и от този момент не е приемал оферти за нова работа.

„ Мислех, че ще се върна към мениджърската позиция доста бързо, само че се веселя на тази отмора. Сега съм на кръстопът. Ще ме видите още веднъж във футбола. Едва ли като управител, не знам”, показа Арсен Венгер, представен от BBC.

Венгер отхвърли да поеме клуб от Лондон, въпреки да е година без работа

„ През тази година се отдадох на благотворителни начинания и конференции. Наслаждавах им се. Трябва да призная, че съм по-малко под прожекторите и има по-малко стрес. Достигнах до заключението, че би трябвало да споделя знанията си, тъй като мисля, че животът би бил по-полезен, единствено в случай че на някакъв стадий споделите това, което знаете”, разяснява Арсен Венгер.



„ По какъв метод ще стане? Дали ще бъде единствено посредством спечелването на мачове или по различен метод? Това е, което би трябвало да реша и това решение ще пристигна доста скоро”, загатна още малко френският треньор.

„ Футболът към момента е моята пристрастеност. Ще се завърна скоро – само че не мога да кажа в каква роля”, добави Арсен Венгер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР