Бившият капитан на Левски Христо Йовов, който влезе в новия

...
Бившият капитан на Левски Христо Йовов, който влезе в новия
Коментари Харесай

Христо Йовов: Левски и ЦСКА са клубовете, които могат да направят добра реклама

Бившият капитан на Левски Христо Йовов, който влезе в новия директорски съвет на Българския състезателен тотализатор, съобщи пред Sportal.bg , че Левски и ЦСКА са клубовете, които могат да създадат добра реклама.  Левски - ЦСКА-София - Купа на България @@@
" Кратко е времето, откогато се отпътувам със спортния тотализатор. Сега е доста мъчно да се работи, само че задачата в този момент е да запазим функционалността. Имаме доста хрумвания, само че се надявам да ги осъществяваме, откакто свърши пандемията. Новият УС е от три седмици. Никой от нас не е приказвал с Левски. Няма да укривам, че спортният тотализатор би трябвало да се популяризира и да добие нов имидж. Трябва да създадем по този начин, че да доближи до младежите. Не укривам, че ще търсим вид за реклама. Няма какво да се лъжем - двата клуба, в случай че приказваме за спорт в България, които могат да създадат добра реклама, са Левски и ЦСКА. Ще бъде добър имидж, в случай че можем да популяризира в тези клубове ", стартира Йовов.

" Главната отговорност пада върху изпълнителния шеф на спортния тотализатор. Имаме опциите и капацитета. Крайно време да се спре със спекулациите, че когато един човек е играл футбол, няма право да се занимава с нищо друго. Смятам, че съм квалифициран и мога се оправя със отговорностите си ", изрично съобщи някогашният състезател на Левски пред Sportal.bg .
 Левски разруши Ботев Ихтиман при ветераните @@@
" Ролята на почитателите е само да поддържа клуба, да изрича своето мнение на стадиона. Не считам, че почитателите могат да бъдат основните управници в даден клуб. Чест и почитания за всички почитатели, че успяхме да създадем такова нещо с дарения и закупуване на билети. Надявам се да продължи постоянно, само че сигурно ще отмине тази еуфория и тогава ще стане доста мъчно на шефовете на Левски ", разбора той.

" ФИФА и УЕФА, както и БФС би трябвало да се намесят. Трябва да се измисли вид. Клубовете са в неприятна обстановка, тъй като заплащат на футболистите, които не могат да извършват отговорностите си. Ако продължава да се заплащат големи заплати, само че няма доходи, които идват от ТВ права и билети, мъчно може да продължат по този метод ", приключи Христо Йовов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР