Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Уейн Рууни

...
Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Уейн Рууни
Коментари Харесай

Рууни поставя ултиматум на жена си

Бившият капитан на британския народен тим по футбол Уейн Рууни е сложил ултиматум на брачната половинка си Колийн да спре делото против Ребека Варди. Иначе щяло да стане ужасно.

Колийн упреква Ребека, брачна половинка на нападателя на Лестър Джейми Варди, че е издавала нейни персонални секрети тред таблоидите. Двете бяха близки приятелки до преди по-малко от година. Те, както и няколко други футболни съпруги си имали затворена групичка в обществените мрежи, където споделяли съкровени секрети и проблеми. Но част от тези на госпожа Рууни се появявали в общественото пространство, за което тя упреква Беки Варди, която на собствен ред отхвърля.

Самите Уейн и Джейми мълчат и са оставили съпругите им да си дърпат косите, до момента в който тяхната дружба си продължава, съгласно локалните медии.
 Проблемът стигна до съда. Преди малко повече от месец юристите на Колийн Рууни се отхвърлиха да водят това дело, тъй като, съгласно тях, била изгубено заради липса на доказателства. Г-жа Рууни ги уволни, само че решимостта й да изобличи в изменничество някогашната си другарка е непоклатима. За задачата Колийн е подготвена да похарчи още милион от лирите на брачна половинка си. Тя е наела адвокатския екип, защитаващ правата на филмовата звезда Джони Деп, отпред с прависта Дейвид Шерборн.

Цялата история към този момент е писнала до последна степен на тогавашната звезда на Манчестър Юнайтед. Уейн не един път предупреджава жена си да спре с тази нервност, само че към този момент му е писнало до дъно и е сложил ултиматум. Притеснително при положение, е че в случай че се стигне до правосъдна зала, то в нея ще се наложи да бъдат разкрити най-дълбоко защитаваните фамилни секрети на фамилия Рууни. И неизбежно ще последва бракоразвод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР