Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер, който председателства Съвета на

...
Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер, който председателства Съвета на
Коментари Харесай

Шрьодер коментира с акцент против санкциите на САЩ за Северен поток 2

Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер, който ръководи Съвета на шефовете на " Роснефт " и Комитета на акционерите на " Северен поток 2 ", смята идните наказания на Съединени американски щати против плана за съзнателно саботиране на трансатлантическото партньорство, оповестява в. Handelsblatt, базирайки се на позицията на Шрьодер пред Бундестага.
По-рано беше обявено, че Шрьодер ще взе участие в открити чувания на Комитета по стопанска система и енергетика на Бундестага по " Северен поток 2 " и енергийния суверенитет на Европа и Германия.
" Повече от 120 компании в региона на корабостроенето, инженеринга, опазването на околната среда и сигурността, които работят или са работили по " Северен поток 2 ", са директно наранени... Всяка от тези компании основава европейски работни места, които са изложени на риск ", акцентира Шрьодер.
Той предизвести, че финансовите последствия от глобите биха били извънредно съществени. " Инвестициите от 12 милиарда евро в европейска инфраструктура биха били застрашени, а потребителите в Европа биха били изправени пред спомагателни разноски от четири милиарда евро годишно ", написа вестникът, цитирайки някогашния канцлер на Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР