Бившият халф на Левски Саша Симонович продължава да жъне победи

...
Бившият халф на Левски Саша Симонович продължава да жъне победи
Коментари Харесай

Саша Симонович с нова победа за Възраждане 2020

Бившият халф на Левски Саша Симонович продължава да жъне победи като треньор на столичния клуб Възраждане 2020. Под негово управление тимът на родените през 2009 година (Деца " Б " ) надделя с 2:0 като посетител солидния отбор на ОФК София. Симонович, който в кариерата си има гол за " сините " против Ливърпул за Купата на УЕФА, стартира работа в новия си клуб преди десетина дни.

На стадиона в Требич двата тима си дадоха сериозна борба, само че Възраждане 2020 сподели по-силен дух и съумя да завоюва трите точки. През първото полувреме мачът бе равносилен, само че гостите, водени от капитана си Сава Фурнигов, поведоха с 1:0. При центриране от директен свободен удар на украинския халф Олександър Сорокин, бранител на ОФК София засече топката в личната си врата.

След почивката Възраждане 2020 подвигна оборотите и имаше очевидно предимство на терена. В средата на второто полувреме след брилянтен пас от вратаря Стилиян Пъдарев дясното крило Велян Колев проби и достави топката в дребното наказателно поле за Мартин Миладинов. Централният нападател на Възраждане 2020 не сбърка и резултатът стана 2:0.

До края на мача вратарят на ОФК София избави удар от няколко метра на Миладинов, а по-късно последният уцели дясната греда с прословут удар от границата на пеналта и нова асистенция на Велян Колев. В последна сметка Възраждане 2020 справедливо стигна до успеха, втора за тази седмица след триумфа с 4:0 над Конкордия в понеделник.

" Много съм удовлетворен от старанието на всяко едно дете на терена. Всички се бориха доста и справедливо в този момент ликуват с успеха. Виждам сериозен капацитет в този тим и това ме окуражи да работя още повече за израстването на тези момчета. Ще използваме ваканцията и паузата в шампионата идната седмица, с цел да потренираме с децата. Искам да благодаря за поддръжката на всички родители ", съобщи след мача Саша Симонович. В този дуел той не можеше да употребява поради травми двама от титулярите си Георги Сапунджиев и Даниел Мирчев.

СЪСТАВ НА ВЪЗРАЖДАНЕ 2020: Стилиян Пъдарев, Пресиан Павлов, Владимир Цветанов, Борис Костадинов, Михаил Добриянов, Олександър Сорокин, Сава Фурнигов (капитан), Велян Колев, Мартин Гиздавски, Мартин Миладинов, Константин Иванов (Симоне Валериев, Адриян Петров, Теодор Каракитуков)
 Саша Симонович поведе Възраждане към успеха
Саша Симонович поведе Възраждане към успеха

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР