Бившият гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата, който бе задържан

...
Бившият гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата, който бе задържан
Коментари Харесай

Обвиниха бившия гард на Братя Галеви, но не за изчезването на Янек

Бившият гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата, който бе арестуван през вчерашния ден в Дупница от антимафиоти, е с повдигнато обвиняване, само че не за изгубването на 43-годишния Янек Миланов.
Още по тематиката
Каплата остава за 72 часа в килията с прокурорско разпореждане поради погрешно предпазване на муниции и оръжие, открити при обиск в дома му. Той бе арестуван през вчерашния ден на паркинга пред заведение в " Горна махала " в Дупница.

Днес някогашният гард на Пламен Галев и Ангел Христов е наведен в следствения арест в Кюстендил. Каплата е последният човек, с който се е видял безследно изчезналият Янек.

Следите на 43-годишния дупничанин се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция, където живее и работи от години. За последно Янек бил забелязан да се качва в автомобила на някогашния гард на братя Галеви, с който имали остаряла омраза. Каплата обаче изрично отричал да знае какво се е случило с Миланов. Пред проверяващите той декларирал, че Янек е слязъл от джипа му незасегнат.

По неофициална информация Капланов ще бъде разпитан на детектор на лъжата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР