Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла с прогноза за дербито с Левски, каза кой трябва да води сините

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза за идния мач на отбора на Саша Илич с Левски. По-рано денем стана ясно, че " сините " ще бъдат водени в дербито от Елин Топузаков, който ще влезе в ролята на заместител на напусналия " Герена " Станимир Стоилов.
28  Славия - ЦСКА-София
" Снощи слабичко първо полувреме против Славия, само че в последна сметка се получи 2:0, колкото и предвиждах. 2:0, отлично, три точки, гледаме напред. Прогнозирам подобен резултат и против Левски. Бием ги и се приближаваме към купата. Нищо друго, с изключение на да сме първенци, няма значение. Трябва да използваме тази дупка, в която влиза Левски след раздялата с Мъри. 
 Двама от Левски упражняваха при омекотен режим Двама от Левски упражняваха при омекотен режим
Тези техни проблеми и разправии за пари, не ни вълнуват. Това е нещо ужасно. Всъщност, в случай че левскарите търсят добър експерт, това е Кокала. Той финален ги направи първенци и е момче от " Герена ". Кокала е идеалният вид с треньор на Левски ", сподели Майкъла пред Sportal.bg .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР