Бившият футболист на Левски - Емил Ангелов сподели какво очаква

...
Бившият футболист на Левски - Емил Ангелов сподели какво очаква
Коментари Харесай

Бабангида: Всеки футболист на Левски трябва да бъде силен психически и да знае какво прави на Герена

Бившият футболист на Левски - Емил Ангелов показа какво чака да види от тима напролет. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Мач Телеграф ":

" Виждам, че се взимат футболисти, само че всеки треньор желае още. Колкото повече са положителните футболистите, толкоз по-голяма е конкуренцията. Хубаво е да има и по-широко ядро. Така на който да се наложи - няма да се сбърка. Според мен в Левски се гради точно това. Привлякоха трима футболисти. Ако има опция да се вземат още едно или две качествени момчета, ще бъде още по-добре. Георги Миланов обаче напусна и ще липсва. Изключителен човек е, познавам го персонално. Добър състезател с доста добър темперамент и безспорни качества. Всички го видяха. Пожелавам му триумф. Той заслужава в края на кариерата си да натрупа и финанси, тъй като рано или късно свършва кариерата на всеки един.
 Стадион
Стадион " Ивайло " става дом на Левски за една турнирна среща

" Сините " одобряват Черно море във Велико Търново

Не познавам Асен Чандъров, само че има качества. Преди бе много некомпетентен, само че в този момент нещата се трансформираха. Мисля, че при Станимир Стоилов ще бъде по-успешен. Мъри ще успее да му разкрие капацитета. Кристиан Димитров също е добър футболист. Спомням си го като беше по-малък. Виждаше се, че има качества. Левски е доста характерен отбор. Всеки един футболист, който пристигна, може да има изключителни качества, само че не се ли вложи, не покаже ли дух, с който да влезе под кожата на почитателите, доста мъчно може да продължи кариерата му на " Герена ". Три са нещата, които би трябвало да следва. Първо да слуша треньорите, второ да даде всичко от себе си, а третото е да направи всичко допустимо да завоюва публиката. Това важи за всеки. Трябва да забележим Рикардиньо в формалните мачове по какъв начин се оправя с напрежението.

Роналдо, когато го взехме стартира мощно, само че последваха неуверени изяви. Уелтън влезе също мощно, а след това формата му спадна. Много е значимо човек да се държи ментално пресен и да знае какво прави на " Герена ". Дано Рикардиньо да има шанс и да влезе по-бързо в ситуацията ".
 Трансферна издънка на Левски напира да се върне при
Трансферна издънка на Левски напира да се върне при " сините "

Защитникът остана на улицата, откакто от Хамарби взеха решение, че нямат повече потребност от него
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР