Бившият бразилски нападател Роналдо не приема идеята за създаване на

...
Бившият бразилски нападател Роналдо не приема идеята за създаване на
Коментари Харесай

Роналдо против идеята за създаване на европейска Суперлига

Бившият бразилски нападател Роналдо не приема концепцията за основаване на европейска Суперлига, която да размени Шампионска лига. Според Феномена тази самодейност не е в полза на футбола и е само за огромните клубове да печелят още повече пари.

Представители на УЕФА се срещнаха тази седмица със чиновници на някои от водещите клубове в Европа да дискутират концепцията за нов първокласен шампионат, който да действа като първокласен шампионат с влизащи и изпадащи.

UEFA recently met with representatives to discuss a replacement for the @ChampionsLeague. #SBSTheWorldGame https://t.co/FUwXJnw31U
— SBS - The World Game (@TheWorldGame) May 9, 2019
"По мое мнение такава Суперлига не е нужна. Този шампионат не би могъл скоро да се приближи като представление до това, което ни предлага Шампионска лига. Очаквам в скоро време да има съглашение сред огромните клубове, с което те да си обезпечат още повече пари. Би било неуместно да се основава нов шампионат на фона на големия триумф на Шампионска лига ", разяснява на конференция Ронадо, който от извество време е притежател на испанския тим Валядолид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР