Бившата съпруга на италианския политик Силвио Берлускони Вероника Ларио трябва

...
Бившата съпруга на италианския политик Силвио Берлускони Вероника Ларио трябва
Коментари Харесай

Берлускони получи страхотна вест от бившата си съпруга! По-скоро 60 милиона страхотни вести

Бившата брачна половинка на италианския политик Силвио Берлускони Вероника Ларио би трябвало да върне на политика милиардер към 60 млн. евро, получени като прехрана след развода им през 2014 година Това дефинира апелативният съд в Милано.

Според правосъдното решение, което влиза в действие незабавно, Ларио няма да получава месечна прехрана от 1,4 млн. евро, както беше определил съд в Монца.

Второинстанционното правосъдно изговаряне е по тъжба на юристите на Берлускони и се базира на неотдавнашно решение на висшия касационен съд на Италия.

Висшата правосъдна инстанция се произнесе, че главен аршин при подялбата на имущество при бракоразвод е „ икономическото самоосигуряване”.

При установяване на размера на издръжката съдът се управлява най-много от това може ли някогашният брачен партньор да се самоосигурява финансово.

Апелативният съд е приел доводите на юристите на Берлускони, че Ларио разполага с финансови средства от 16 млн. евро, има многочислени бижута и недвижими парцели. Всичко това сочи, че тя е в положение да се самоосигурява без помощта на някогашния си мъж.

Първоначално през декември 2012 в границите на бракоразводното дело първоинстанционен съд в Милано дефинира Ларио да получава прехрана от 3 млн. евро месечно, с цел да резервира стандарта си на живот, който е имала по време на 20-годишния си брак.

Берлускони са среща с актрисата Вероника Ларио (с същинско име Мириам Рафаела Бартолини) през 1980. Десет години по-късно, когато към този момент имат 3 деца, те подписват брак. За решението си да се разведе Ларио разгласи през 2009.

Разводът беше завършен при започване на 2014 в съда в Монца.

В момента 81-годишният Берлускони поддържа близки връзки с 32-годишната Франческа Паскале, която преди няколко години заяви, че желае да се омъжи за него, прецизира Канал 3.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР