Бившата рапърка и настояща фолк певица, модел и инфлуенсър Биляна

...
Бившата рапърка и настояща фолк певица, модел и инфлуенсър Биляна
Коментари Харесай

Бившият на Биляниш не й плаща издръжка

Бившата рапърка и сегашна фолк певица, модел и инфлуенсър Биляна Лазарова, по прякор Биляниш разкри, че бащата на детето й не заплаща прехрана. С ММА боеца Ангел Исакиев загърбиха годежа си и се разделиха безусловно месеци след раждането на сина им , който сега е на 2 години.

Попитана от репортерката Ивка Бейби, дали получава финансова поддръжка от някогашния за детето им, певицата изрично съобщи, че няма такава . „ Не, и го споделям обществено, дано се сърди, че го посрамвам, само че това е самата истина. Взима детето понякога да спи при него, само че съгласно мен, в случай че гледането би трябвало да е наедно, то би трябвало да е три дни при мен и три при него , което не е ", остро разкритикува изгората си Биляниш . За нея това е въпрос на избор и тя не може да насилва някого за нещо, което не му идва от вътрешната страна, като добави, че има интервали, в които Ангел търси да вижда и чува сина си всяка седмица, само че и такива, когато го няма цялостен месец.

В изявлението фолк фурията не скри, че с някогашния си е легнала още на първата среща , само че пък връзката им траяла дълго време и стигнали до дете, след което обаче настъпил съдбовният завършек на любовната им идилия, написа „ Галерия ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР