Бившата посланичка на САЩ в Украйна Мари Йованович заяви пред

...
Бившата посланичка на САЩ в Украйна Мари Йованович заяви пред
Коментари Харесай

Екс посланичка с обвинение срещу Тръмп

Бившата посланичка на Съединени американски щати в Украйна Мари Йованович съобщи пред Конгреса, че президентът Доналд Тръмп е оказвал напън върху Държавния департамент за нейното премахване. Това тя сподели по време на чуване по отношение на следствие за импийчмънт против Тръмп поради негов телефонен диалог от юли с украинския му сътрудник Володимир Зеленски. Американският президент призовал Украйна да проверява Джо Байдън - любимеца за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединените щати през ноември 2020 година

Екс посланичката съобщи, че против нея е имало „ съгласувана акция ", която се е основавала на " голословни и погрешни изказвания на хора с явно съмнителни претекстове “.

Йованович е била отзована от посланическия пост в Киев през май, до момента в който Руди Джулиани - персоналният юрист на Тръмп без формален пост в администрацията на президента - е оказвал напън върху представители на украинските управляващи да проверяват неоснователни обвинявания в корупция против Джо Байдън и сина му Хънтър, който е работил за украинска газова компания. Йованович даде показания при закрити врата на 11 октомври в границите на следствието за импийчмънт против Тръмп, стартирано от следената от демократите Камара на представителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР