Бившата моделка и водеща Славена Вътова отново не живее с

...
Бившата моделка и водеща Славена Вътова отново не живее с
Коментари Харесай

Развод ми дай: Мъжът на Славена Вътова я изгони от дома им

Бившата моделка и водеща Славена Вътова още веднъж не живее с мъжа си финансиста Юлиян Цолов, с който се разделиха поради нейна забежка с политолога Слави Василев. Той е наследник на някогашния публицист и предприемач Васил Василев, прочул се като приватизатор на хладилния цех „ Мраз ".

Двамата изкараха спекулация, която обаче продължи единствено няколко месеца, тъй като таткото на политолога още през цялото време бил срещу връзката на сина си със Славена. След като пристрастеността си отишла, Слави бил шута на миската и тя с подвита опашка се прибрала при мъжа си. Той я беше прибрал още веднъж в тузарския им дом на столичната улица „ Оборище " най-много поради дъщерите им Ема и Анна. Те даже отидоха на скъпа отмора преди месец в Пулия, като посетиха остарялата част на Алберобело, известна с дребните си красиви къщи, наречени трули, предпазени от Юнеско.



Запознати със фамилните каузи издават, че с днешна дата двамата още веднъж не са дружно и Славена живее в различен апартамент в първокласния затворен комплекс „ Флора парк " в столичния квартал „ Манастирски ливади ", благосъстоятелност на мъжа й. Там тя е с двете им дъщери, които виждат татко си, когато изискат. Наскоро Юлиян се появи на светско празненство самичък, на което не спря да заглежда красивите девойки.

Не е ясно дали фамилията ще се разведе публично или ще продължи да живее разграничено, само че в брак. Докато бяха разграничени за по-дълго време, Славена беше подала молба за бракоразвод при една от най-хубавите бракоразводни юристи от адвокатската фирма на известната правозащитничка Ина Лулчева.

Семейството трябваше да раздели няколко апетитни парцела, добити по време на брака. Освен първокласния апартамент на баровската улица „ Оборище ", където цените на огромните жилища доближават 1 милион лв., те са притежатели и на още две жилища. Едното е в баровската постройка „ ММ Уърлд " на Околовръстното тъкмо против резиденция „ Бояна ", а другото е във „ Флора парк ", където в този момент е Вътова, написа „ Галерия “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР