Бившата журналистка, която смени професията си с тази на елинта

...
Бившата журналистка, която смени професията си с тази на елинта
Коментари Харесай

Пълни самопризнания! Елитна компаньонка, обслужваща само VIP-клиенти, каза какво най-често искат мъжете от нея

Бившата журналистка, която смени специалността си с тази на елинта компаньонка, описа, че съвсем не прави секс с клиентите си, тъй като те повече се интересуват от други неща. Майката на две деца Аманда Гоф е сменила своята специалност, откакто се преместила с тях в Австралия, написа в. Mirror.  Получавайки грамаден опит в областта на ескорта, тя написа книга, в която развенчава редица легенди за специалността и декларира, че сега в живота има по-малко секс от всеки път. На предходната си работя тя не е изпитвала дефицит на интимни вързки.


Аманда, известна с псевдонима Саманта Икс, описа, че доста от клиентите ѝ са писатели, които търсят среща с нея, с цел да им прочете и ревизира книгите, преди да ги изпратят на редактора си. Тя без никакви задръжки споделя, че мъжете са заинтригувани повече от диалог с нея, а не от секс, тъй като от време на време, напускайки жилището на клиент, тя се усеща смутена.

" Понякога си тръгван полово неудовлетворена, тъй като съм се занимавала с литературни корекции, а не секс ", признава тя.

В момента Аманда получава по 1000 $ на час или 6 000 за нощ. Поради това, че сегашната ѝ специалност сега не е доста обвързвана със секса, тя назовава себе си " голият терапевт ". По време на срещите с клиенти тя слуша огромния им брой откровени истории, които те не могат да споделят с познати и близки. Жената подсигурява безспорна анонимност, което е и част от нейната професионална нравственос.

Преди книгата ѝ да излезе по полиците на магазините, Аманда е разказала за своята специалност на родственици и другари. Не всички се зарадвали от новото ѝ занятие. На въпрос на публицисти, за какво мъжете са подготвени да дават такива пари за нощ с жена, а не да се срещнат с нея в бар, Аманда дава отговор, че " това, което прави тя, си коства парите ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР