Бившата брадърка Зейнеб Манджурова явно е обсебена на тема уроки.

...
Бившата брадърка Зейнеб Манджурова явно е обсебена на тема уроки.
Коментари Харесай

Зейнеб даде 400 лв за риза против уроки

Бившата брадърка Зейнеб Манджурова очевидно е захласната на тематика уроки. Красавицата с турски генезис не може да се отърве от страховете, че завистливи погледи и мисли могат да нарушат спокойния и удобен живот, който живее от години, с помощта на любящия си брачен партньор Стоян Балевски, написа hotnews.bg.

Затова тя не пропуща да връзва червени кончета на себе си и на дъщеричката й Мириам. Но очевидно освен това е досаттъчно!



Последната прищявка на любимката на Гала се оказа риза с бродерия на " синьо око ". Самата Зизу не крие предназначението й и задачата на покупката: " Считайте, че съм многооо добре, в случай че ме видите с тази ризи ", осведоми тя почитателите си в обществената мрежа.

Очевидно тоалета й е добре прочут на идващите я в Инстаграм, които отвърнаха, че " тази риза им е обичана ". Други пък я погнаха за цената на дрехата. " Ужасно скъпа е и не си заслужава. Никога не бих дала 400 лева за това ", написа осведомена за марката жена. " Всеки съгласно стандарта ", отвърна я друга фенка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР