Бившата баскетболна звезда Коби Брайънт засипа със суперлативи голмайстора на

...
Бившата баскетболна звезда Коби Брайънт засипа със суперлативи голмайстора на
Коментари Харесай

Коби Брайънт за Хари Кейн: Много е добър, може да стигне нивото на Меси и Роналдо

Бившата баскетболна звезда Коби Брайънт засипа със суперлативи голмайстора на Тотнъм Хари Кейн. Коби изгледа от трубинуте на “Уембли” разгромния триумф на “шпорите” над Ливърпул с 4:1, а по-късно посети съблекалнята на Тотнъм и се снима с футболистите и мениджъра Маурисио Почетино.

“Обичам футбола и ми харесва да виждам мачове. Атмосферата на стадиона беше страхотна, както и играта на Тотнъм”, съобщи Брайънт.
@kobebryant meets the squad #COYS pic.twitter.com/upoqX32jkB
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 22 октомври 2017 година “Кейн е добър, доста добър. Харесва ми по какъв начин се бори по терена. Мисля, че той може да разгърне качествата си в още по-голяма степен. Хари е млад и времето е пред него. Той може да стане като Лионел Меси или Кристиано Роналдо, стига да повярва в себе си и да продължи да се труди интензивно. Тогава е допустимо да стигне тяхното ниво”, сподели 5-кратният първенец в НБА.

Преди няколко дни Коби посети и подготовка на френския гранд Пари Сен Жермен. Премиър лийг 9 кръг, неделя 22 октомври  Тотнъм 4:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР