Бивш офицер от ЦРУ се е признал за виновен за

...
Бивш офицер от ЦРУ се е признал за виновен за
Коментари Харесай

Бивш агент на ЦРУ е обвинен в сексуално насилие и упояване на над 20 жени

Б ивш офицер от Централно разузнавателно управление на САЩ се е признал за отговорен за полово принуждение и упояване на повече от 28 жени в няколко страни. Това са съобщили управляващите в Съединени американски щати, представени от People. 

47-годишният Брайън Джефри Реймънд е признал, че сред 2006 година и 2020 година е дрогирал и насилвал полово няколко дами в жилището си, наето от посолството в Мексико. Това се показва в прессъобщение на прокуратурата на Съединени американски щати в окръг Колумбия.   

Реймънд е признал, че е направил фотоси и видеоклипове на общо 28 дами. На сниманите фрагменти дамите са без облекла.  

На доста от записите се вижда по какъв начин Реймънд " допира телата на дамите, до момента в който те са в безсъзнание и не са способни да дадат единодушието си ", показват прокурорите по делото.  

‼ Ex-CIA Officer Pleads Guilty To Sexually Abusing And Drugging More Than 2 Dozen Women...
— Annie Gaddis (@GaddisAnni87341)
" Реймънд се е опитал да изтрие фотоси и видеоклипове с жертвите, откакто е научил за наказателното следствие ", оповестяват проверяващи. 

People оповестява, че някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ го грозят сред 24 и 30 години затвор.  

Реймънд ще се изправи пред съда на 19 септември 2024 година , показват от прокуратурата.  

Бившият офицер на Централно разузнавателно управление на САЩ е упрекнат за първи път в полово принуждение на 31 май 2020 година, когато от балкона на дома му в Мексико е видяна гола жена, която крещи за помощ. 

Ex-CIA officer accused of sexually abusing dozens of women pleads guilty to charges
— FOX 5 San Diego (@fox5sandiego)
Тази информация се показва в известие, публикувано до медиите от офиса на ФБР във Вашингтон и Службата за дипломатическа сигурност към Държавния департамент на Съединени американски щати, които приканват всички евентуални жертви да подадат тъжби. 

Реймънд признава, че е имал полов контакт с дамата , видяна дома му в Мексико.  

На разпит в полицията дамата обяснила, че не си спомня нищо от деня, който прекарала с Реймънд. Властите показват, че дамата е консумирала храна и питиета, които били подсигурени от Брайън Реймънд. 

До юли 2021 година Реймънд се е признал за отговорен по два случая на полово принуждение, при които жертвите не са били в положение да дадат единодушието си, както и в снимане на видеоматериали с нецензурен темперамент. Година по-късно обаче той отдръпва признанието си , оповестява CNN, като се базира на правосъдни документи. След това през 2023 година Реймънд е бил упрекнат в голям брой полови закононарушения. 

" Централно разузнавателно управление на САЩ осъжда по най-категоричен метод закононарушенията, осъществени от някогашния чиновник на Агенцията Брайън Джефри Реймънд, който беше задържан през 2020 година ", се споделя в изказване на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР