Бивш модел на Плейбой“ твърди, че Бил Козби й посегнал

...
Бивш модел на Плейбой“ твърди, че Бил Козби й посегнал
Коментари Харесай

Бивш модел на „Плейбой“ обвини Бил Козби в сексуално посегателство

Бивш модел на „ Плейбой “ твърди, че Бил Козби й протегнал ръка полово, откакто я е дрогирал в дома си през 1969 година Ищцата заведе дело във Върховния съд на окръг Лос Анджелис в четвъртък по силата на нов калифорнийски закон, който стопира отминалостта на исковете за полово принуждение, съобщи Асошиейтед прес.

Делото е още едно допълнение към дълга поредност от обвинявания по отношение на американския комедиант. Бившата звезда от „ Шоуто на Козби “ е упрекнат в обезчестяване, полово посягане и полов тормоз от минимум 60 дами.

В желае си 80-годишната Виктория Валентино споделя, че е била актриса и певица преди 54 години, когато се срещнала с Козби, който в този момент е на 85 години. По-късно комикът и артистът се доближил до нея в кафене в Лос Анджелис, където я забелязал да плаче поради скорошната гибел на 6-годишния ѝ наследник, който се удавил. 

Козби предложил да заплати за спа процедури на Валентино и нейна другарка, а по-късно изпратил кола с водач, с цел да вземе дамите за вечеря. Същата вечер в ресторант Козби дал на всяка от тях по едно хапче, споделя тя в правосъдното дело. 

„ Ето! Вземете това! “ - споделил им Козби. „ Ще ви накара да се почувствате по-добре. Всички ще се почувстваме по-добре “.
След това Козби откарал дамите в дома си, където Валентино изпаднала в безсъзнание на дивана, а по-късно се събудила и станала очевидец по какъв начин той насилва полово неназованата ѝ другарка, се споделя в желае. В правосъдните документи се твърди, че по-късно Козби е „ осъществил насилствен сексуален акт “ с Валентино и я принудил да му прави френска обич, до момента в който тя е била под влияние на опиата.

Говорителят на обвинения Андрю Уайът съобщи, че в желае на Валентино липсват „ каквито и да било доказателства или обстоятелства “ и че така наречен закони за назад разглеждане нарушават конституционните права, целящи да защитят жертвите на закононарушения и „ тези, които са упрекнати в закононарушение “.

Козби към този момент беше наказан за полово посягане над някогашната треньорка по баскетбол в университета Темпъл Андреа Констанд през 2004 година в областен съд в Монтгомъри през 2018 година По това дело той беше наказан на 3 до 10 години затвор, само че беше освободен след близо три години, когато Върховният съд на щата Пенсилвания анулира присъдата му през 2021 година

По-рано тази година съд в Лос Анджелис присъди 500 000 $ на друга жена, която твърди, че Козби е упражнил полово принуждение над нея в имението на „ Плейбой “, когато е била тийнейджърка през 1975 година

Съдебна тъжба за полово принуждение против артиста заведоха предходната година пет дами в съда в Манхатън. Жените, три от които били актриси с дребни функции в „ Шоуто на Козби “, настояват, че са били „ полово атакувани “ от Козби. Някои от тях го упрекват, че скрито е добавял опиати в напитките им и ги е насилвал, до момента в който са били в безсъзнание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР