Биткойн (BTC) продължава низходящия си тренд, като цената му спадна

...
Биткойн (BTC) продължава низходящия си тренд, като цената му спадна
Коментари Харесай

Биткойн: Цената се срина под $28,000, повличайки след себе си целия крипто пазар

Биткойн (BTC) продължава низходящия си тренд, като цената му спадна под прага от $28,000, откакто означи висока волатилност през последните няколко дни.

Цената на BTC се намали с повече от 3% през последните 24 часа и сега се търгува към $27,962 по данни на CoinMarketCap. На седмичната графика Биткойн загуби към 9.8%.

Това се случва малко, откакто кралската криптовалута съумя да си възвърне равнището от $30,000.

Понастоящем целият пазар е потопен и множеството алткойни записват обилни загуби.

Етериум (ETH) загуби съвсем 1% от цената си за деня и все още на писане на публикацията цената му е $1,909. Решението за мащабиране от втори пласт, Arbitrum (ARB) заличи последните облаги и се намали до $1.43 след спад от 8%.

Общата пазарна капитализация на крипто пазара се намали с 3% и сега е на стойност $1.18 трилиона.

Продължението на тази промяна към момента е на дневен ред, защото някои анализатори допускат, че актуалната обективна стойност на BTC е към $25,000. Други имат още по-мечи визии, защото предвиждат спад до под $20,000.

Само преди броени дни показателят на боязън и алчността доближи равнище от 58, достигайки 17-месечен връх, което значи, че пазарът е станал лаком и може би низходящият тренд е бил неминуем.


 


Не всичко обаче е мрачно и тъмно.

Както неотдавна съобщи Майк Новограц, основен изпълнителен шеф на Galaxy Digital, по-добре е да има постоянен и резистентен напредък, в сравнение с да се преживее неочакван скок, който може да бъде гибелен за промишлеността.

Марк Юско, основен изпълнителен шеф на Morgan Creek Digital счита , че крипто бранша е на ръба на бичи пазар, което може да се отдаде на голямото нарастване на световната ликвидност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР