Биографите на британското кралско семейство се съмняват, че принц Хари

...
Биографите на британското кралско семейство се съмняват, че принц Хари
Коментари Харесай

Защо Хари се срамува да се завърне у дома

Биографите на английското кралско семейство се съмняват, че принц Хари ще пристигна във Англия през 2022 година, и показаха две аргументи, заради които това надали ще се случи, написа Daily Mail.

Журналистът Том Бауър, който написа биография на принц Чарлз и в този момент работи върху биография на Меган Маркъл, счита, че Хари се срами да се срещне с родственици поради разобличаващата книга, която ще издаде през есента. Според него Хари към този момент знае какво ще напише и просто не може да се върне при кралското семейство и да се преструва, че нищо не се е случило.

Брайън Хоуи, формалният биограф на принцеса Ан, не изключва през април Хари да пристигна на годишнината от гибелта на принц Филип. Но това ще бъде последното му посещаване, след което той няма да се върне във Англия до края на годината. Хоуи уточни още една причина за това решение. Според него това се дължи на нежеланието на принца да отклони вниманието от кралицата, която чества 70-годишнината от царуването.

„ Много се колебая, че ще пристигна още веднъж в годината на платинения празник на кралицата - и това е добре от негова страна. Защото в случай че той пристигна, ще отклони доста внимание от кралицата, а в кралското семейство никой не желае да отклони вниманието от Нейно Величество в такава година. И в случай че Меган пристигна, можете да си визиите какви тълпи ще се съберат. И двамата към момента са обичани в Обединеното кралство, изключително от младежите ”, счита Хоуи.

По-рано беше обявено, че принц Хари е получил минимум $20 милиона за записките, написа " Марица ". Изданието Page Six твърди, че внукът на Елизабет II скрито е работил върху книга с записки в продължение на една година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР