Биографичният филм за соул дивата Арета Франклин – Respect, който

...
Биографичният филм за соул дивата Арета Франклин – Respect, който
Коментари Харесай

Отлагат премиерата на биографичния филм за Арета Франклин - slava.bg

Биографичният филм за соул дивата Арета Франклин – Respect, който наблюдава възхода на кариерата на пианистката от дете, пеещо в хора на църквата на татко й, до нейната интернационална популярност на суперзвезда, ще напраи премиерата си по-късно от плануваното.

Първоначално плануваната дата бе през месец август тази година, само че поради пандемията с ковид това се оказва невероятно и продуцентите взеха решението лентата да се прожектира от 15 януари.

В последна сметка и тази дата бе зачеркната и в този момент проектът е биографичната драма да започва на 13 август 2021 година

Припомняме, че в ролята на звездата е Дженнифър Хъдсън – носителка на Оскар за ролята си в музикалната драма "Момичета-мечти ". Под управлението на южноафриканката Лизъл Томи в дебюта й като режисьор ще вземат участие още Форест Уитакър, Марлон Уейънс, Куин Латифа и Мери Джей Блайдж.

Продуцентите от MGM обявиха, че към този момент смъкват и Tomb Raider 2 от календара. Продължението, режисирано от Бен Уитли, трябваше да излезе на огромния екран на 19 март 2021 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР