Billionaire Boys Club - последният завършен филм на Кевин Спейси

...
Billionaire Boys Club - последният завършен филм на Кевин Спейси
Коментари Харесай

Последният филм на Кевин Спейси със смехотворни приходи

" Billionaire Boys Club " - последният приключен филм на Кевин Спейси преди той да бъде махленски в полови похищения и жигосан от обществото, завоюва скромните 618 $ в първия си уикенд на огромен екран. Филмът на Джеймс Кокс в началото излезе на платформите Video On Demand през юли тази година, а месец по-късно излезе в едвам 11 кина в Съединени американски щати.



Това значи, че приблизително 6 индивида са участвали на прожекциите във всяко от кината. Филмът е с присъединяване на Ансел Елгорт, с който Спейси работи в " Зад кормилото ", Тарън Егъртън, Ема Робъртс и други и споделя същинската история на група богати момчета от 80-те в Лос Анджелис, които натрупват долари, с помощта на хитра машинация.

 Снимка 375200

" Надяваме се, че тези притеснителни обвинявания, които се отнасят за държанието на един човек, които не бяха известни, когато работехме по кино лентата преди 2.5 години, за някой, който има дребна поддържаща роля в " Billionaire Boys Club ", няма да навредят на излизането на кино лентата " написаха дистрибуторите Vertical Entertainment.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР