Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси - това са имената

...
Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси - това са имената
Коментари Харесай

Пет псуващи папагала и каква ще е съдбата им

Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси - това са имената на петимата виновници за непочтено поведение в Lincolnshire Wildlife Park. Те са псували наред личния състав и посетителите на парка и са смели на смутените. Петимата са папагали жако.
 Снимка 498535

Историята им ни се коства по-скоро комична, въпреки че съгласно управата на зоопарка напълно не е по този начин. Папагалите са получени в парка през август и отделени за наложителната карантина. Както множеството от този тип птици в парка, те идват от разнообразни притежатели.

Един от тях, получил " положително обучение ", е научил останалите да псуват. Когато били изкарани пред посетителите след карантината си, папагалите са почнали да псуват наред посетителите. Те, от своя страна, отвръщали със смях.

Така жако се научили един да стартира да псува, а другите да се " смеят ". Колкото и занимателно да е държанието им, шефът на зоопарка Стив Никълс взима решение да ги отдели още веднъж. " През уикендите идват и деца. Надявам се да ги научим и на други думи..

Никълс споделя, че в случай че ги бяха останали измежду останалите 200 жако, с които Lincolnshire Wildlife Park разполага, " щяхме да имаме към 250 псуващи папагала. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР