„Бих се срамувал много, ако бях на мястото на тези

...
„Бих се срамувал много, ако бях на мястото на тези
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кой умник казва какъв вкус има българското бебе?

„ Бих се срамувал доста, в случай че бях на мястото на тези вериги, които ни продават по-лошо качество артикули и храни. Страшно обидно звучи “, съобщи министър председателят Бойко Борисов на интернационалната конференция на тематика "Двойният стандарт при храните в Европейски Съюз – да сложим казуса на масата ".

Събитието е част от програмата на българското рпедседателство на Съвета на Европейски Съюз и е под патронажа на премиера ни. Организатор е омбудсманът Мая Манолова.
На срещата на високо ниво участват еврокомисарят по правораздаване, консуматори и равнопоставеност сред половете Вера Юрова, еврокомисарят по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел, министър Лиляна Павлова, министри на стопанската система, на земеделието и на опазването на здравето на страните членки на Европейски Съюз, както и ръководители на съответните национални органи за отбрана на потребителите и за сигурност на храните, евродепутати, депутати от националния парламент, посланици и други

„ Всички, които ме познават знаят, че съм най – огромния бранител на това, че Европа е най – положителното място за живеене. Дори не ми е минавало през мозъка такива огромни авторитетни компании да си разрешават да вършат такова нещо. Помагали сме за влизането на веригите в България. Не ви ли се коства безразсъден терминът народен усет за бебета. Кой хитрец споделя какъв усет има българското бебе? Кой хитрец споделя, че българското бебе обича по-малко мляко или палмово масло?Сигурно и туземците живеят по-добре от нас. Нацията ни се оказва доста по-болна поради такива неща и не престават хората да мрат “, съобщи Борисов и подсети: „ По свято от детето няма “.
„ Сега на 16 и 17 май ще дам на моите сътрудници това, което ядат българите. Да забележим дали техните служби за сигурност ще го ядат “, закани се той.
„ Нормално ли е в 21 век да търсиш връзки, с цел да си набавиш качествени храни за внуците. Аз съм дядо “, сподели той.
„ Да изкупим най-малко малко прегрешението си “, съобщи още Бойко Борисов и даде обещание, че тематиката за двойният стандарт ще продължи да бъде на дневен ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР