Днес столичани и гостите на София могат да се разходят

...
Днес столичани и гостите на София могат да се разходят
Коментари Харесай

Столът на Борисов в Зала 3 на НДК - най-харесван от децата

Днес столичани и гостите на София могат да се разходят из НДК, с цел да прегледат залите, в които заседават европейските водачи и да научат повече за неповторимите произведения на изкуството в двореца.

Събитието се провежда в партньорство със Съвета на Европейски Съюз и Европейската комисия.



Снимка: EU2018BG

Първите гости бяха четвъртокласници, които персонално министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и ръководителят на съвета на шефовете на НДК Борислав Велков посрещнаха, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Днешният ден за посещаване на НДК е определен, изясни министър Павлова, тъй като има най – малко събитие във връзка Европредседателството ни. Тя увери децата, че има прогрес по всяко едно досие или файл все още и им изясни, че след края на Председателството ни ще бъде направена равносметка на свършеното.

Малките европейци посетиха знаковата за Председателството ни Зала 3, в която се организира историческата Среща на Върха на 16 и 17 май. Залата е построена по извънредно съвременен метод, а сега е оставен във типа, по който са били посрещнати преди дни водачите на Европейски Съюз и на Западните Балкани. Най – огромен интерес в нея провокира мястото на българския министър председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, както и това на Жан-Клод Юнкер, Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила и Емануел Макрон.

По молба на Лиляна Павлова децата се срещнаха и с всички вероятни звукови и видео резултати на Зала 3.

Малките европейци обявиха, че желаят ръководещите да работят за единството и бъдещето на Европа, а министър Павлова си направи фамилна фотография за спомен с тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР