Бих искала да поднеса извинение на онези български и украински

...
Бих искала да поднеса извинение на онези български и украински
Коментари Харесай

Константинова се извини за думите си, въпреки това от ГЕРБ отново й поискаха оставката

Бих желала да поднеса опрощение на тези български и украински жители, които са се почувствали наранени от думите ми. Това не е била моята цел. Това сподели вицепремиерът Калина Константинова, предава кореспондент на Sofia24.bg . Парламентът изслушва Константинова поради решението за преустановяване на проекта за разселване на бежанци от Украйна. Това взеха решение депутатите при започване на пленарното съвещание по предложение на ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Дните сред 29 и 31 май бяха едни доста тежки дни, които бяха ориентирани към Националния спешен щаб. На цяла България беше ясно, че задачата, която стои пред нас е доста, доста сложна, че няма опит, от който да се поучим и че да се подслонят за три дни 60 хиляди души би било голямо предизвикателство за България и за цяла Европа ", разяснява Константинова.

От местата си в зала депутатите от ГЕРБ подвигнаха листове А4 с надпис " оставка ". Заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов насочи молба към депутатите да смъкват листовете. 

На 30 май вицепремиерът във видеообръщение заяви, че държавното управление приключва интеграционния проект за разселване на бежанци навътре в страната.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР