БГНЕС В момента не съм в България, в чужбина съм. При

...
БГНЕС
В момента не съм в България, в чужбина съм. При
Коментари Харесай

Васил Божков със загадъчно изказване, даде задна!

 БГНЕС В момента не съм в България, в чужбина съм. При тази процедура на прокуратурата аз се притеснявам да се върна в България. Това съобщи предприемачът Васил Божков пред Би Ти Ви.

" Чувствам се заплашен. Ако се върна, ще ме арестуват. И след това какво се случва с мене? Нали виждате, че се вършат репресивни ограничения ", сподели той.

" Мислех да се върна, когато ме повикат, само че след вчерашните изказвания мисля, че е рисково да се върна в България ", сподели Божков. Той разясни, че сега бил " на Балканите " и че от прокуратурата до момента никой не го е търсил.

Божков заяви, че са претърсени 13 негови офиса. Жена му била арестувана и след това " евентуално е пусната ". Той обаче няма настояща информация какво тъкмо става с нея и фамилията му. Домът ми е претърсен и сега го претърсват, сподели предприемачът.

" Какви са тези закононарушения, в които ме упрекват? Дали може да се намерят документи и доказателства за тези 7 обвинявания? Арестуват хора, които нямат нищо общо. Ако господин Гешев желае да търси нарушители, дано да гледа по-високо от Комисията по хазарта. Има министри... ", добави Божков.

Според него зад така наречен проведена незаконна група стоят бръщолевенията на " едни луди хора, които един път настояват едно, различен път - друго ". " Обвиниха ме тъкмо мене, за какво не упрекнаха други акционери? ", попита Божков. На въпрос какъв е неговият отговор, съобщи: " Не мога да кажа ". Всичко това е съшито с бели конци, сподели Божков. Божков отхвърли да е правил опит за рушвет на длъжностно лице. Всичко това е съшито с бели конци, сподели той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР