БГНЕС От късния следобед вчера няма информация за началника на КАТ

...
БГНЕС
От късния следобед вчера няма информация за началника на КАТ
Коментари Харесай

Изчезна шефът на КАТ-Казанлък! Издирват го

БГНЕС От късния следобяд през вчерашния ден няма информация за началника на КАТ Казанлък – Тодор Николов. Информацията за това удостовери комисар Георги Хаджиев, дирекотр на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Николов и персоналният му автомобил са оповестени за търсене, образувани са групи, които го търсят сега.

" Търсим го ", сподели Хаджиев.

Сигналът за изгубването на Николов е подаден нощес от сестра му, откакто не се е прибрал. За последно Николов е забелязан от публицисти на станалото ПТП към 10 часа в сряда на пътя Мъглиж -Казанлък. В 16 часа през вчерашния ден е последният телефон диалог с него. Оттогава се губят следите му.

Днес Тодоров не се е явил на работа.

По информация на БГНЕС, Тодор Николов имал три телефона, само че и трите са изключени.

38 годишният Тодор Николов е шеф на КАТ Казанлък от няколко години.

Той е наследник на починалата кметица на Бузовград-Елена Николова. Не е фамилен. Живее със сестра си в Бузовград. В селото му са научили преди час за изгубването му. Тези, които го познават, са озадачени. Вчера е бил арестуван един чиновник на КАТ-Казанлък от Вътрешна сигурност към Министерство на вътрешните работи.

Към момента няма информация и не може да се прави вързка сред изгубването на началника на КАТ -Казанлък и задържането на различен чиновник на КАТ от Вътрешна сигурност, сподели комисар Хаджиев. За детайлности за задържането той предложи да се търси този отдел.

При съществуване на повече информация, такава ще бъде дадена, сподели още комисар Хаджиев. Изчезването на служителя на реда Николов припомня на различен случай с липсващ ненадейно и мистериозно казанлъшки предприемач, който бе в неопределеност месец.

Според осведомени, изчезналият тогава предприемач се появил също толкоз мистериозно, както и самото му изгубване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР