БГ Радио представя Концерт на свещи“ - един час с

...
БГ Радио представя Концерт на свещи“ - един час с
Коментари Харесай

„Концерт на свещи“ в „Часът на Земята 2020“

БГ Радио показва „ Концерт на свещи “ - един час с най-хубавите акустични осъществявания в „ Часът на Земята “ - 28 март 2020, 20:30 ч.

Когато за следващ път светът изгаси светлините в името на природата и планетата Земя, БГ Радио още веднъж ще излъчи едночасов акустичен „ Концерт на свещи “. В шейсетте минути, в които всички, съпричастни към екологичните проблеми ще изключат осветлението в домовете си, БГ Радио ще предложи неповторими акустични осъществявания на български реализатори.

Специално присъединяване в концерта ще има и, която е водещ дипломат на „ Часът на Земята 2020 “.

Родният представител на Евровизия дава глас за българските гори, заставайки зад идеята на.

Започвайки като алегорично събитие за гасене на осветлението в Сидни през 2007 година, " " към този момент се отбелязва допълнително от 180 страни като международен споделен миг на взаимност за планетата.

Онлайн хаштагът #EarthHour и сродни изрази генерираха над 3,5 милиарда импресии в нощната обиколка на " Часът на Земята " по света.

Тази година WWF посвещава „ Часът на Земята “ на опазената природа - най-силният ни съдружник против климатичните промени.

В България самодейността се концентрира върху смисъла на горите, които имат основна роля в преодоляване на измененията в климата. Дом на хиляди скотски типове, вековните гори са сериозно значими за редица застрашени типове. Крайречните гори пък ни защищават от наводнения и усъвършенстват качеството на водата. Те са значими зелени коридори, крайречни оазиси, в които животните намират храна и вода.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР