Без 3 март нямаше да има България и 24 май,

...
Без 3 март нямаше да има България и 24 май,
Коментари Харесай

Костадинов: Без 3 март нямаше да има нито България, нито 24 май

Без 3 март нямаше да има България и 24 май, тъй като нямаше да има кой да чества 24 май. Без 3 март нямаше да има 6 септември, тъй като нямаше да има какво да се съединява. Без 3 март нямаше да има 22 септември, тъй като нямаше какво да афишира самостоятелност.

Така водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява предлагането на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ националният празник да стане 24 май. Вчера обединението показа предложенията си за конституционни промени.

„ Само едно нещо си заслужава да бъде коментирано, несъмнено в отрицателен проект, и то е, че с предлагането да се отстрани 3 март като народен празник за следващ път ПП-ДБ чертаят тежка разграничителна линия, т.е. те демонстрират само и единствено ненавист към всичко българско “, сподели още Костадинов.

„ Не си заслужава да разясняваме каквото и да е било друго по-късно тяхно предложение “, отговори той на въпрос какво счита за концепцията на ПП-ДБ президентът към този момент да не може да назначава свои хора за служебни министри. Той не разяснява и предлагането кметовете да имат право на до два мандата, предава „ 24 часа “.

В плана на „ Промяната “ и Демократична България служебни министри ще стават постоянните в оставка, а предварителните парламентарни избори ще са до един месец след разпускането на Народното събрание.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР