Бесте Сабри показва горещо тяло на плажа, но май няма

...
Бесте Сабри показва горещо тяло на плажа, но май няма
Коментари Харесай

Новата водеща на bTV показва горещо тяло на плажа

Бесте Сабри демонстрира горещо тяло на плажа, само че май няма гадже. Секси водеща ще разсънва феновете на Би Ти Ви от 9 септември.

Младата журналистка Бесте Сабри, която е носителка на купата " Мис Тв сексапил ", е новото лице на утринния блок " Тази събота и неделя ".

27-годишната брюнетка от Шумен се е отдала напълно на работата и май няма време за мъже, макар че представители на мъжкия пол постоянно пробват флиртове с нея. За момента Бесте позволява до леглото си само Кора - петмесечно кученце, с което разделят един покрив дружно.

През март т.г. предходният й домакински любим Кари умира на 14-годишна възраст и Сабри мъчително приема загубата. Пред сътрудници журналистката споделя, че е усещала кучето като сестра, защото е било до нея в сложни моменти и е успявало да я разсмее, написа " България Днес ".

Голяма пристрастеност на новата водеща на Би Ти Ви са и плажните занимания, като девойката демонстрира горещо тяло, до момента в който е в бански костюм.

Бесте се причислява към медията през 2020 година и бързо разкрива гения си да улавя и пресъздава човешките истории и ориси със състрадание и журналистически професионализъм. За своята работа при отразяването на тежкото земетресение в Турция Бесте получи редица награди и оценки през тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР