Белгийските Андерлехт и Брюж до последно водеха битка за нападателя

...
Белгийските Андерлехт и Брюж до последно водеха битка за нападателя
Коментари Харесай

Високата заплата на Игор Тиаго е отказала Андерлехт от привличането му

Белгийските Андерлехт и Брюж до последно водеха борба за нападателя на Лудогорец Игор Тиаго. И тя бе извоювана от втория клуб - медиите в Белгия смятат тарана за несъмнено ново попълнение, като разградчани ще получат за правата му 4 милиона евро, написа " Тема Спорт ".
 В Белгия: Брюж води конкуренцията за подписа на Игор Тиаго В Белгия: Брюж води конкуренцията за подписа на Игор Тиаго
Интересното е, че Андерлехт е проявявал интерес към 21-годишния бразилец още през зимния трансферен прозорец. Тогава обаче до договорка не се е стигнало. След това Игор Тиаго образно показва на треньорския щаб и управлението на този клуб какво може - вкара им и в двата мача от баражите за 1/8-финалите в Лигата на конференциите след които белгийците се класираха напред с дузпи.

Клубът от Брюксел е оповестил, че няма проблем да заплати желаните от Лудогорец 4 милиона евро. Такъв обаче се е появил със заплатата на футболиста. Месечното заплащане, поискано от Тиаго, е било над тавана на заплатите в клуба. Това е и повода Брюж в последна сметка да завоюва борбата за подписа на централния нападател. Очаква се договорката, по която всички елементи към този момент са конкретизирани, да бъде финализирана при започване на идващия месец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР