Белгийската митническа служба намери тонове кокаин на стойност близо 1,4

...
Белгийската митническа служба намери тонове кокаин на стойност близо 1,4
Коментари Харесай

След 2-годишна акция хванаха кокаин за 1,4 млрд. долара в Бе...

Белгийската митническа работа откри тонове кокаин на стойност близо 1,4 милиарда $ в Антверпен, откакто полицията съумя да разчете известията сред незаконни банди, оповестиха чиновници в понеделник, съобщи Агенция Франс Прес.

Федералната полиция води следствие на проведената престъпност от 2 години, което включва обработването на 500 милиона известия, изпратени на устройства Sky ECC, продадени от основаната в Канада компания Sky Global, се споделя в изказване на прокуратурата в Антверпен.

От 20 февруари на пристанището в Антверпен са конфискувани общо 27,64 тона кокаин, в това число 11 тона, открити в резервоар през нощта против събота.

Кокаинът " може да бъде директно обвързван със случая Sky ECC ", съобщи прокуратурата.

Главният изпълнителен шеф и негов помощник в Sky Global бяха упрекнати в Съединени американски щати през март за хипотетично подкрепяне на контрабандата на опиати.

При следствието са хванати 48 души, задържани в Белгия, и открити са били оръжия, полицейски униформи и 1,2 милиона евро.

Разследванията се разпространиха и в други страни, в това число Франция, където в края на март бяха упрекнати петима души за продажба на криптирани телефони на наркотрафиканти. " Международната контрабанда, включваща на кокаин, заема огромна част от прихванатите известия ", се споделя в изказването. „ Въз основа на тези данни десетки от 20 февруари до момента са прихванати десетки колета опиати “, се прибавя в него. Разследванията на забърканите хора не престават, написа БГНЕС.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР