Байерн (Мюнхен) е готов да задържи за постоянно в състава

...
Байерн (Мюнхен) е готов да задържи за постоянно в състава
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен е готов да задържи Кансело, но при едно условие

Байерн (Мюнхен) е подготвен да задържи за непрекъснато в състава си бранителя Жоао Кансело, твърди " Скай Дойчланд ". В момента португалецът играе на " Алианц Арена " чартърен от Манчестър Сити, като в контракта сред двата клуба има уговорка за откупуване на стойност 70 милиона евро. Германците обаче не са склонни да платят тази сума, само че биха задържали играча, в случай че " жителите " понижат финансовите си искания.

Твърди се, че от Манчестър Сити не отхвърлят сходна опция. Джосеп Гуардиола не желае повече да вижда Кансело, с който влязоха в спор. Именно това бе и повода играчът да бъде даден чартърен на Байерн. Испанският ментор е подготвен на всичко, с цел да се отърве от португалски бек, в това число и да го пусне против по-ниска от първоналачната сума.

Ако цената на Кансело бъде свалена обаче, това може да притегли и много други клубове, които да наддават за подписа му. На първо място измежду тях е Барселона, само че се приказва, че и Реал Мадрид, Челси и Пари Сен Жермен също наблюдават деликатно обстановката.

Иначе 28-годишният португалец редува мощни със слаби мачове, откогато дойде в Байерн. В началото той направи чудесно усещане, само че по-късно имаше интервал, в който бе закотвен на пейката. Напоследък играчът още веднъж стартира да влиза в оптимална форма. До момента той има 7 мача, 1 гол и 2 асистенции за баварците във всички шампионати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР