Баскетболистите отказват просто да дриблират с топката, за което им

...
Баскетболистите отказват просто да дриблират с топката, за което им
Коментари Харесай

Баскетболистът, който покорява и музиката

Баскетболистите отхвърлят просто да дриблират с топката, за което им се заплащат милиони, и да не вършат нищо друго, като образците за това са доста.
 Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и проектът на Краля да играе и с двамата в NBA
Грандиозният проект на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

Леброн Джеймс да вземем за пример има развъртян бизнес усет и влага в най-различни компании. Деймиън Лилард и Серж Ибака пък са запалени по музиката. Е, ние сме запалени по музиката, само че тези двамата основават музика.

Лилард се подвизава под артистичния псевдоним Dame Dolla и е може би най-популярният деен състезател от NBA, който се занимава с музика. Но се оказва, че гардът на Порланд Трейл Блейзърс скоро може да бъде преместен.

От SHIFTER разбираме, че Серж Ибака, който също обича да рапира в свободното си време, е сложил много забавен връх. Последното парче на баскетболиста,  " Champion " , е събрало 35 милиона стрийвамния в Spotify от стартирането си.

Serge Ibaka has accumulated a total of 35M plays from his latest song on Spotify.

Most ever for an active NBA player.
— Legion Hoops (@LegionHoops)
По този метод Ибака става номер едно измежду дейните баскетболисти в NBA с сходно достижение. До този миг първото място се държеше от  " Money Ball " на Лилард.

" Champion " е част от дебютния албум на Серж Ибака - Art, който е формиран от общо 15 части. Песента, както и по-голямата част от албума, е на френски, като по-отличително е афро звученето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР