Бащата на отвлечения миналото лято Адриан Златков заяви пред bTV,

...
Бащата на отвлечения миналото лято Адриан Златков заяви пред bTV,
Коментари Харесай

Бащата на Адриан Златков: Простили сме на извършителите и гледаме напред


Бащата на отвлечения предишното лято Адриан Златков съобщи пред bTV, че са дали прошка на причинителите.

Тони Златков отговори негативно на въпроса дали се е опитвал самичък да разбере кой е направил закононарушението. „ В моя нрав реванш или възмездие не съществува. Въобще не се интересувам от това. Лично ние сме дали прошка и гледаме напред. Не желаеме да се връщаме, желаеме час по-скоро да забравим всичко”, акцентира той.

Тони Златков не разкрива и какъв брой е платил за свободата на сина си. „ Подписал съм заявления, че не може и не би трябвало да огласявам такава информация”, изясни той.

Синът на предприемача Тони Златков беше отвлечен и държан 11 дни в плен предишното лято.

След случилото се цялото му семейство е с защита. По думите му е обикновено животът им да се промени след подобен стрес и потрес. „ Все отново се опитваме да забравим и да гледаме напред и да живеем естествения живот, който постоянно сме си водили”, уточни Тони Златков.

„ Смятам, че тези, които са направили това действие против Адриан, ще бъдат открити. Вярвам го същински, имам вяра го още от първия ден, когато видях по какъв начин работят институциите”, добави той.

Вчера стана ясно, че четирима души са упрекнати за присъединяване в отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Те обаче не са причинителите, а обвинени за помагачество.

Ивайло Борисов – Ториното, водачът му Мартин Марков, Георги Джамбазов и Здравка Стефанова са упрекнати като помагачи на незнайни причинители, отвлекли Златков.

Подпомагането е ставало с обезпечаването на коли и сръбски сим карти. Именно от сръбски мобилен оператор са идвали есемесите към бащата на Адриан по време на договарянията, а сръбската прокуратура е подкрепила следствието ни. Двама от арестуваните в действителност са обезпечили сръбски сим карти на незнайните причинители.

Носят се клюки, че ще има още арестувани, някои от които хора от сръбски генезис. Дали те са взели участие в осъществяването на отвличането, все още не е ясно.

На 1 септември 2017 година беше открита опожарена колата на похитителите на Адриан. Тя е една от тези, за които прокуратурата твърди, че е обезпечена от Ториното и от Мартин Марков. Прокуратурата твърди, че те са обезпечили още една кола, с която най-вероятно е траяло отвличането.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР