Бащата на Ариана Гранде има не особено впечатляващо шофьорско досие,

...
Бащата на Ариана Гранде има не особено впечатляващо шофьорско досие,
Коментари Харесай

Бащата на Ариана Гранде е бил обвинен за множество нарушения на пътя

Бащата на Ариана Гранде има не изключително впечатляващо шофьорско досие, включващо и обвиняване за овакантяване на мястото на произшествие, стана ясно от следствие на " RadarOnline ".

64-годишният Едуард К. Бутера, е бил залавян седем пъти за разнообразни нарушавания на разпоредбите за придвижване в и към Бока Ратон, Маями и Флорида Кийс, демонстрират правосъдни документи, получени за изданието. Въпреки многократните конфликти с органите на реда, Бутера е хванат преди два месеца в Плантейшън Кий за това, че съгласно пътния фиш е употребявал заслепяващ спомагателен фар на своя джип от 2014-а, до момента в който се е движел по автомагистралата рано сутринта.

Най-сериозното закононарушение от негова страна обаче е осъществено през 2019-а, когато попада в злополука и по-късно напуща мястото. Малко по-късно му е формиран акт. По време на обвиняването Бутера не се признава за отговорен и юристът му подава искане за откриване на обстоятелствата и опровержение против тях, което значи, че е можел да бъде наказан на по-малко от година в окръжния затвор.

Месец по-късно той трансформира решението си, признава се за отговорен и е наказан на 15 часа общественополезен труд, както и на 4-часов курс по безвредно шофиране и санкция.

Съдебните архиви, разкрити от " RadarOnline " демонстрират още, че случаят оттогава не е първият път, когато предизвикателният на пътя Бутера е заставен да посещава курсове за сигурност на водачите, разпоредени от съда. Две години по-късно пътният патрул на Флорида го засича да кара с превишена скорост в региона на Маями, само че в последна сметка делото е прекъснато през декември.

Колкото до Ариана - 29-годишната певица е отгледана от майка си Джоан Гранде. Родителите й се разделят, когато е едвам на 9 години. До 2019-а тя бе в неприятни връзки с Едуард Бутера.

 
Снимки: Instagram
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР