Барселона е много близо до финализирането на още един трансфер

...
Барселона е много близо до финализирането на още един трансфер
Коментари Харесай

Следващият трансфер на Барса се пече

Барселона е доста покрай завършването на още един трансфер тази зима. Според Mundo Deportivo клубът е на финални договаряния с Гремио за халфа Артур. На срещата е изпратен Андре Къри - сътрудникът на испанците, който дава отговор за бразилския пазар. Въпросният управител оказа помощ доста за договорката със Сантош за Неймар преди години.

По принцип Гремио упорства за 50 млн. евро за Артур, само че от Кан Барса не са склонни да дадат повече от 25 млн. евро. Предстоят значими договаряния, като каталунците възнамеряват да смъкват от цената с обещанието да оставят 22-годишния полузащитник в Гремио до лятото или даже за още един сезон.

XAVI gives his opinion:

" #Arthur is a special player with Barça DNA, if he signs for Barcelona, I'm sure he'll be a BIG success. " pic.twitter.com/io3ccpqEFj
— Seleção Brasileira (@BrazilStat) January 24, 2018
Евентуалното идване на Артур на “Камп Ноу” сега няма да е от изгода, тъй като испанците към този момент са запълнили броя от трима футболисти, които нямат паспорти на страна от Европейския съюз - Йери Мина (Колумбия), Луис Суарес (Уругвай) и Паулиньо (Бразилия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР