Барселона допусна шокираща загуба от Гранада в 33-ия кръг на

...
Барселона допусна шокираща загуба от Гранада в 33-ия кръг на
Коментари Харесай

Грешна стъпка: "Гранада" шокира "Барселона" насред "Камп Ноу"

" Барселона " позволи шокираща загуба от " Гранада " в 33-ия кръг на Примера дивисион. Каталунците разрешиха на 8-мия в класирането да реализира поврат, освен това като посетител на " Камп Ноу ".

По този метод борбата за купата в Испания се завърза още повече. 5 кръга преди края на шампионата водач продължава да е " Атлетико " Мадрид със 73 точки. " Барса " и " Реал " Мадрид имат по 71, а " Севиля " също може да се намеси в битката, защото има 70 пункта.

Иначе мачът стартира ужасно за каталунците, които поведоха в резултата в 23-ата минута. Лионел Меси вкара дежурното си попадение - 26-то за него в 29 мача от шампионата.

Снимка: Reuters

Спокойствието се настани в редиците на " Барселона " и отборът разреши на " Гранада " да изравни в 63-ата минута посредством Дарвин Мачис, който се възползва от груба неточност в защитата на домакините.

Снимка: Reuters

Пълният поврат се случи в 79-ата минута, когато ветеранът Хорхе Молина беше прецизен с глава. Преди това треньорът на " Барса " Роналд Куман беше изпъден от скамейката поради бурно оборване на съдийско решение.

В идващия кръг каталунците гостуват на " Валенсия ", а при започване на май ще се изправят против " Атлетико " Мадрид.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР