Баретите, които минавали за най-близки приятели на убития в Лясковец

...
Баретите, които минавали за най-близки приятели на убития в Лясковец
Коментари Харесай

Натискът в СОБТ расте! Баретите, приятели на Шарков, се подписаха в защита на шефа си Гайков

Баретите, които минавали за най-близки другари на убития в Лясковец командос Емил Шарков, са се подписали в отбрана на шефа си Георги Гайков. Това оповестиха за Фрог нюз източници от отряда. Преди няколко дни 27 чиновници разкриха в намерено писмо за репресията, която се се упражнява от страна на Гайков.
По този мотив шефа на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев подреди да се извърши вътрешна инспекция. Куриозното е, че хората, които са били с Шарков по време на трагичната акция в Лясковец, упорствал са за обективно следствие на случая и са желали шефовете на Министерство на вътрешните работи в лицето на Гайков и тогавашния основен секретар Светлозар Лазаров, да си получат заслуженото, в този момент дават задна. В края на предходната седмица командоси сигнализираха с второ писмо, че със старта на инспекцията върху чиновниците на СОБТ е оказан напън да сложат парафите си в отбрана на Гайков.

На очи бие и различен значим факт. След убийството на Емил Шарков, мнозина барети са дали обещание на майка му Ваня Рибчева, че ще й оказват помощ, с цел да може да посреща по-леко компликациите в живота. Нито един от тях, обаче не отбрани почернената жена, откакто от военно министерство излязоха с ултиматум да напусне дребното ведомствено жилище в ж. к. „ Люлин “. Нито една барета не се причисли и към митинга на гражданско съдружие БОЕЦ пред министерски съвет през вчерашния ден в нейна отбрана. Нито един от приятелите и сътрудници на Шарков не се е поинтересувал даже по телефона по какъв начин е и по какъв начин ще се оправя. Източникът ни е безапелационен, че се касае за всяване цялостен на боязън в редиците на СОБТ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР