Банско. На работно посещение в Банско днес пристигна областният управител

...
Банско. На работно посещение в Банско днес пристигна областният управител
Коментари Харесай

Кметът на Банско Иван Кадев и областният управител Николай Шушков обсъдиха предстоящите избори на 11 юли

Банско. На работно посещаване в Банско през днешния ден дойде регионалният шеф Николай Шушков. Той организира среща с кмета на общината Иван Кадев. В настоятелен порядък бяха разисквани въпроси, свързани с подготовката и провеждането на идните парламентарни избори на 11 юли. Това оповестиха за Радио „ Фокус ” - Пирин от Община Банско.

Иван Кадев срещна регионалния шеф с казуса за поддръжката в проходимо положение на реките отвън урбанизираните територии и потърси подпомагане от регионалната администрация за образуване на почистването на речните корита от наноси.

В сходна тенденция – за гарантиране сигурността на популацията и попречване заплахата от наводнения, бе и апелът на кмета на Банско за подпомагане за обезпечаване на финансиране за построяването на стени на река Глазне до мястото на смесването на реките Бъндеришка и Демянишка.
Областният шеф прояви интерес към провокациите, с които се сблъсква туристическият отрасъл в изискванията на пандемия, както и към проблемите, свързани с построяването на втора кабинкова линия.

Иван Кадев и Николай Шушков набелязаха и други въпроси, по които регионалната администрация може да окаже подпомагане за решаването им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР