Българският топмодел на агенция “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на

...
Българският топмодел на агенция “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на
Коментари Харесай

Милица Борисова дефилира за Долче и Габана

Българският топмодел на организация “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на ревюто на италианския бранд " Долче и Габана " в Сиракуза, Сицилия. Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана отпразнуваха 10 години от първото си ревю Alta Moda. Звезди като Шарън Стоун, Марая Кери, Дрю Баримор, Хелън Мирън, певицата Киара, Хайди Клум и Крис Дженър почетоха дефилето в Италия. Колекцията разкрива същинско бароково благосъстояние, отдавайки респект към Света Лучия. Преобладаваха роклите от черна дантела, както и якета със статуи и херувими на раменете.



Милица Борисова е един от най-работещите модели на „ Ивет Фешън “. Тя е на 22 години, висока е 1,80м., родом е от гр. Перник. Тази година й следва да се дипломира по специалността „ Маркетинг и връзки с обществеността “. Красавицата започва стилната си кариера на 16 години, когато е открита от родната организация. От 17-годишна отпътува да работи в Ню Йорк, а пандемията от Ковид-19 я връща назад в Европа. През последните години пътува сред Барселона, Париж и Милано поради многочислените си фешън задължения. Една от последните й огромни акции е лице на козметичния колос L`oreal.



Снимала е фешън фотосесии за Vogue-Русия, Vogue-Испания, L`Officie- Индия, Harper`s Bazzar-Гърция. Дефилирала е на Седмици на модата в Ню Йорк, Париж, Милано, Барселона и Истанбул. На стилния подиум е разхождала облекла на редица международни и от котюр дизайнери, един до друг е представяла облекла в Ню Йорк дружно със международния модел Бела Хадид. От началото на 2023 й следва да се завърне в Ню Йорк и Лос Анджелис, където има подписани контракти със международни фешън организации, а също по този начин и договор с най-голямата моделска организация в Австралия.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР