Лондонското метро предлага цяла станция за партита и други развлекателни

...
Лондонското метро предлага цяла станция за партита и други развлекателни
Коментари Харесай

Лондонското метро предлага цяла станция под наем за партита и други развлекателни дейности

Лондонското метро предлага цяла станция за празненства и други развлекателни действия. Почитателите на най-различни събития и шумни купони ще могат да наемат една от изоставените метро станции в Лондон.

Станция " Алдуич " предлага на всички искащи да покачат настроението, като с изключение на самото пространство, уредниците могат да си наемат цялостен трен за вечерта. Идеята на метрополитена в Лондон е, че пространството е обезопасено и ще е задоволително атрактивно освен за феновете на този превоз, само че и за хората, стремящи се да изберат по-интересна локация за събитие.

Тъй като системата на станцията продължава да работи, всеки идващ уредник има достъп и даже до системата за билети, с която да позволява своите посетители, както и да дефинира цената за вход. Лондонският Транспортен музей твърди, че това е едно от най-секретните места и пази доста съществени " легенди и мемоари във времето ".

Станцията " Алдуич ", която се намира в Уестминстър, отваря порти през 1907 година за жителите. Тогава е носила името " Странд ". За изненада на всички в никакъв случай не е имала необикновен интерес и се поддържа единствено на мускули до 1994 година След близо 30 години още веднъж отваря порти, като този път ще има ново предопределение. През последните години е имало и опити за обиколка и описване на най-различни истории, само че културното завещание не е привличало туристи.

Части от въпросната станция са употребявани и като бомбоубежища по време на двете международни войни, а в някои от коридорите са крити и разнообразни творби на изкуството. През годините е приютявала и най-различни кино звезди и сценаристи за разнообразни фрагменти от киното. Именно тук са снимани и подиуми за филми като " Шерлок Хоумс ". Има една детайлност за евентуалните наематели - продажбата на алкохол може да се обезпечи след закупуването на лиценз (основната оферта е да се наема без консумация на алкохол).

Надеждата е, че след стартирането на пространството чартърен, метрополитена ще има по-добри предложения и ще може да върне положителния образ на празното помещение.

 

Източник Dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР